Servis-usluge

Instalacija i servis opreme

Ispravna oprema ključan je preduvijet za kvalitetan rad a kako bi to uvijek bilo tako, na raspolagnju Vam je naš servis.
Servisiranje opreme nije nimalo jednostavan posao, jer osim temeljnog znanja, zahtjeva i stalno usavšavanje servisera. Kako bi Vam pružili što bolju uslugu, naši zaposlenici godinama polaze stručne tečajeve organizirane od strane sami proizvođača. Na taj način Vam osiguravamo da se usluga servisa vrši prema normativima i standardima koje je postavio sam proizvođač.
U sklopu naše servisne usluge vršimo zamjenu i ugradnju samo originalnih rezervnih dijelova, čime je mogućnost ponovnog kvara svedena na minimum.
Osim stomatološke opreme, servisiramo i zubotehničke aparate, medicinske aparate, autoklave i sterilizatore.
Ovlašteni smo servis za instaliranje i održavanje široke palete stomatoloških uređaja i opreme sljedećih poznatih proizvođača: KaVo, Owandy, Galbiati, Nouvag, Runyes, Cattani, Gentilin, Ivoclar Vivadent, W&H, Technodent.

Dodatne usluge

Montaža
Nudimo Vam uslugu montaže nove opreme kao i uslugu demontaže postojeće.

Projektiranje
Prema potrebi izrađujemo idejna rješenja i projekte za uređenje stomatoloških ordinacija i zubotehničkih laboratorija. Uz navedeno, nudimo Vam i usluge tehničkog nadzora i konzultacija.